Filter

close
0
Onbeperkt
Softboxen
Weergave:


Bezig met laden...

Softboxen 

Binnen de studiofotografie zijn softboxen van absolute toegevoegde waarde. Het product is vaak terug te zien binnen de product- en portretfotografie. Softboxen zorgen namelijk voor zacht en gelijkmatig flitslicht. Dit effect zorgt ervoor dat de foto’s er natuurlijk en sfeervol uit komen. Ben je benieuwd welke softboxen we aanbieden en welke unieke functie ze hebben? Lees dan zeker even verder.

Wat is de functie van een softbox?

Een softbox is een hulpmiddel binnen de professionele fotografie. Het bestaat uit een frame met een doorschijnend wit doek aan de voorkant. De box kan verschillende vormen hebben, zoals vierkant of rechthoekig. Het belangrijkste element van een softbox is het creëren van een zachter, gelijkmatiger licht. Dit helpt bij het verminderen van harde schaduwen en zorgt voor een meer natuurlijke belichting. Softboxen worden vaak gebruikt bij product- en portretfotografie. 

Onze softboxen

U heeft de keuze uit verschillende softboxen waaronder de afmetingen 60 x 90 cm, 30 x 120 cm en 40 x 180 cm. De softboxen zijn rechthoekig en 360 graden draaibaar via de Bowens aansluiting. Ze worden geleverd met twee diffuus doeken en hebben een klittenband rand voor de bevestiging van een grid. De softboxen zijn snel en eenvoudig op te zetten. 

Verder bieden we aanvullende producten zoals een Honeycomb Grid. Dit zorgt ervoor dat het licht nog beter verdeeld wordt. Zodra de softbox gecombineerd wordt met een grid, zorg je ervoor dat het zachte karakter van de softbox behouden blijft, maar toch geconcentreerd op het onderwerp valt.

FLEX Softbox

De FLEX Softbox is een opvouwbare softbox. Mocht u dus voor efficiëntie willen kiezen dan is dit model een goede keuze. Met gemak kun je hem dankzij het paraplumechanisme in- en uitvouwen. 

Is uw fotostudio al compleet?

Naast softboxen hebben we diverse andere producten voor studiofotografie. Zo kunt u bij UwCamera ook terecht voor flitsparaplu’s, (soft)boxen, beauty dish en reflectoren, snoots, achtergronden, achtergrondhouders, LED-sticks, LED-lampen, lampen en flitsbuizen, lampstatieven en grijskaarten. Met deze producten kunt u uw studiografie zo professioneel mogelijk beoefenen. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.