Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
  • local_shipping Vandaag besteld, de eerstvolgende werkdag verzonden
  • euro_symbol Gratis verzending vanaf ā‚¬ 50,00
  • place Verzending vanuit ons eigen magazijn in Nederland

LED lampen

LED lampen zijn een populaire keuze met betrekking tot verlichting in een fotostudio. Ze zorgen voor een sterke belichting. Daarbij verbruiken ze weinig energie aangezien het LED is. 

LED lampen in al zijn soorten en maten

Ons aanbod in LED lampen is vrij divers. Zo kunt u kiezen voor mini LED lampen, buigbare LED lampen, LED panelen en LED lampen in andere soorten en maten. Met een LED lamp zorgt u voor een perfecte belichting in uw fotostudio. Dit kan van groot belang zijn voor macrofotografie, productfotografie of bij het maken van vlogs. De LED lampen zijn voorzien van een CE markering en zijn goedgekeurd voor de Europese markt.

Accu’s voor de LED lampen

Naast de LED lampen bieden we ook diverse accu’s aan. De accu’s kunnen worden gebruikt als vervanging van uw huidige accu of als extra (reserve) accu voor onderweg. De accu’s zijn van het Europese merk Patona en zijn voorzien van een CE-markering. Ook zijn ze beveiligd tegen overbelasting en oververhitting en zijn zonder problemen te gebruiken met uw huidige toestel en oplader.

Bestel uw studiofotografie producten bij Uwcamera

Naast LED lampen bieden we ook andere studiofotografie producten aan. Dit gaat om producten op het gebied van verlichting maar bijvoorbeeld ook studio-achtergronden. Maar ook om details te benadrukken en meer controle over de belichting te creëren. Dit kan onder andere met het gebruik van studioflitsers en lampen, softboxen, fototenten, reflectieschermen en flitsparaplu’s

Met onze studio accessoires kunt u de aandacht op het onderwerp vestigen en de algehele visuele impact van beelden verhogen. Neem dus een kijkje binnen onze studio accessoires en ontdek met welke producten uw studiofotografie naar een nog hoger niveau getild kan worden. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.