Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Fototenten: van studio tot opvouwbare fototent

UwCamera heeft alles in huis om de perfecte foto te maken. Met de juiste accessoires komt u namelijk al heel ver! Bij studio accessoires moet u dan denken aan statieven, de accessoires die voor de beste belichting zorgen en uiteraard een fototent. De fototent is van essentieel belang zodra u productfoto’s maakt. Meer over fototenten weten? Lees dan verder.

Voor welke fotografie zijn fototenten van belang?

Binnen de productfotografie is een fototent van essentieel belang. De fototent zorgt er namelijk voor dat het product op zijn best naar voren komt. Hoe dit precies kan? De verspreiding van het licht en schaduw wordt geminimaliseerd door de fototent. Door dit effect krijgt u uiteindelijk prachtige beelden. 

Binnen de productfotografie moet de aandacht volledig op het product gericht zijn. Door de juiste balans tussen het licht én de achtergrond creëert u dan ook de beste productfoto’s. Deze balans komt goed tot zijn recht door het gebruik van een fototent. Dit voordeel toont dus aan dat fototenten ontzettend functioneel zijn. Op naar prachtige beelden waar de producten zo goed mogelijk in uitspringen!

De fototenten van UwCamera

We bieden diverse fototenten aan bij UwCamera. Het hangt ervan af waar u precies naar op zoek bent. Bent u vaak op verschillende locaties? Dan is onze opvouwbare fototent het meest toepasselijke product onder de fototenten. Het is een pop-up fototent die verkrijgbaar is in verschillende formaten. Ook is de opvouwbare fototent verkrijgbaar in vier verschillende achtergrondkleuren (zwart, wit, rood en blauw). U kunt de fototent opvouwen en opbergen in de meegeleverde hoes. 

Ook hebben we verschillende varianten van de ministudio fototent. Deze fototent zet u op een vaste plaats. Deze fototent is uitgerust met twee LED-panelen en de posities daarvan kunnen worden aangepast. 

Bij UwCamera koopt u al uw benodigde camera-accessoires

Naast fototenten kunt u voor meerdere studio accessoires bij ons terecht. Ook voor flitsparaplu's, reflectieschermen, (soft)boxen, beauty dish en reflectoren, snoots, achtergronden, achtergrondhouders, LED-sticks, LED-lampen, lampen en flitsbuizen, lampstatieven en grijskaarten.
Ook heeft UwCamera een snelle verzending. Vandaag bestelt betekent morgen verzonden. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan
contact met ons op.