Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Studiofotografie is een vorm van fotografie waarin u veel creativiteit in kunt uiten. Dit komt door de mogelijkheden in de verlichting, het toevoegen van achtergronden en meer. Door de mogelijkheden in apparatuur en hulpmiddelen vergroot u de controle en komt u dichter bij het creëren van het gewenste ontwerp. Ontdek hier meer over de drie belangrijkste categorieën in de studiofotografie. 

Perfecte balans in verlichting

De perfecte balans in studioverlichting creëer je door verschillende apparatuur met elkaar te combineren. Dit gaat verlichtingsapparatuur zoals studioflitsers & lampen maar ook lampstatieven om ze te positioneren. Naast de verlichting zelf is het ook fijn als de mate in balans is. Met een flitsparaplu zorgt ook voor de gewenste reflectie, of kies voor een reflectiescherm in een bepaalde kleur. 

Achtergronden en achtergrond houders

Naast de beste balans in verlichting kun je ook de achtergrond beïnvloeden. Dit kan met een van onze achtergronden, van opvouwbare achtergronden tot papieren achtergronden. Deze kun je vastklemmen in een van onze achtergrondhouders. Met de combinatie van verlichtingsproducten en achtergronden kom je al erg ver. Op naar het professionaliseren van jouw studiofotografie! 

Alle benodigde studio accessoires vind je bij UwCamera

Om de beste studiofotografie te creëren is het van belang dat je investeert in de beste studio producten. Daarnaast laat je zien dat je het fotograferen zo professioneel mogelijk aanpakt. Voor al je verlichting, achtergrond en meer zit je goed bij UwCamera.

Naast onze kwaliteitsproducten bieden we ook een service met snelle én gratis verzending boven de €50 aan. Mocht u nog vragen hebben of er onduidelijkheden voor u zijn, neem dan contact op met ons. We helpen u graag verder!