Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Achtergrondhouders

Een achtergrondhouder is van toegevoegde waarde zodra je gebruik maakt van achtergronden binnen uw studiofotografie. We bieden verschillende achtergrondhouders aan. Van papier maar ook van kunststof. Monteer uw studioachtergrond strak op de houder en zorg voor meer flexibiliteit en controle binnen uw studiofotografie. Lees snel verder en ontdek het aanbod en de mogelijkheden.

Achtergronden voor studiofotografie

UwCamera heeft diverse achtergronden in het assortiment. Hier zit voornamelijk het verschil tussen materialen en kleuren. Van de materialen kunt u kiezen uit PVC of katoen. De achtergronden zijn verkrijgbaar in het zwart of wit, in de PVC uitvoering. Of zwart, wit, groen of blauw in katoen uitvoering. Verder hebben we ook diverse thema achtergronden. Dit is op basis van een kleurenmix, bakstenen, hout en nog veel meer.

Onze achtergrondhouders

Ons aanbod in achtergrondhouders is vrij uiteenlopend. Zo kunt u kiezen voor een achtergrondhouder set van 2,45 bij 3 meter. Maar we hebben ook een kernhouder voor papieren achtergrondrollen of muurhouders en kunststof kettingen. Het grote voordeel van achtergrondhouder is dat u uw achtergrond stevig kunt monteren. De achtergrondhouder kunt u daardoor op de juiste manier positioneren. Dit zorgt uiteindelijk voor meer flexibiliteit en controle binnen uw studiofotografie. 

Bestel uw studiofotografie producten bij Uwcamera

Naast achtergrondhouders bieden we ook andere studiofotografie producten aan zoals softboxen, fototenten, reflectieschermen en flitsparaplu’s

Met onze studio-accessoires kunt u de aandacht op het onderwerp vestigen en de algehele visuele impact van beelden verhogen. Neem dus een kijkje binnen onze studio accessoires en ontdek met welke producten uw studiofotografie naar een nog hoger niveau getild kan worden. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.