Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Opnametafels 

Maak uw studio compleet met een opnametafel. Hierdoor kunt u het onderwerp perfect positioneren. Zowel voor een gecontroleerde belichting als door het wegwerken van naden. Bent u benieuwd welke opnametafels we in ons aanbod hebben? Lees dan snel verder en ontdek meer.

De toegevoegde waarde van een opnametafel

Een opnametafel in uw studio biedt verschillende voordelen. Vooral bij product- en stilleven fotografie. De opnametafel zorgt er namelijk voor dat u de volledige controle over de positionering hebt. Zodra u het onderwerp op de opnametafel plaatst, kunt u bijvoorbeeld forceren dat de naden niet zichtbaar zijn. Ook kun je de lichtbronnen perfect op het onderwerp richten zodra het op de juiste manier is gepositioneerd. 

Bestel uw studiofotografie producten bij Uwcamera

Naast opnametafels bieden we ook andere studiofotografie producten aan, zoals softboxen, fototenten, reflectieschermen en flitsparaplu’s

Met onze studio accessoires kunt u de aandacht op het onderwerp vestigen en de algehele visuele impact van beelden verhogen. Neem dus een kijkje binnen onze studio accessoires en ontdek met welke producten uw studiofotografie naar een nog hoger niveau getild kan worden. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.