Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
  • local_shipping Vandaag besteld, de eerstvolgende werkdag verzonden
  • euro_symbol Gratis verzending vanaf ā‚¬ 50,00
  • place Verzending vanuit ons eigen magazijn in Nederland

Achtergronden

Door de juiste achtergrond bij uw studiofotografie beelden te gebruiken, kunt u nog meer sfeer toevoegen. Het geeft een hogere mate van controle binnen uw studiofotografie. Welke achtergrond u ook wilt, het kan allemaal bij het gebruik van een effen achtergrond. Een andere optie is om te kiezen voor een thema achtergrond. Vind hier meer terug over het aanbod in achtergronden voor studiofotografie. 

Achtergronden van PVC of liever katoen?

UwCamera biedt twee opties aan wat betreft achtergronden voor studio fotografie. De eerste die we benoemen zijn de effen achtergronden. Deze zijn verkrijgbaar in het materiaal PVC (zwart of wit) of katoen (zwart, wit, groen of blauw). Tussen een PVC of katoenen achtergrond zit wel een verschil in effect. PVC kan namelijk meer reflecteren dan katoen. Dit kan een (ongewenste) glans of highlight veroorzaken. Katoen absorbeert licht beter dan PVC. Dit resulteert in minder reflecties en een zachtere uitstraling. Het ligt er dus net aan naar welk fotografisch effect u op zoek bent. 

Effen of thema achtergronden

Een effen achtergrond is een goede keuze zodra u de aandacht volledig op het onderwerp wilt richten. Maar met een effen achtergrond kunt u ook gemakkelijker zelf een achtergrond toevoegen bij het bewerken. Onze effen achtergronden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Staat het thema dat u zoekt tussen onze thema achtergronden? Dan bespaart dat natuurlijk tijd bij het bewerken van uw beelden. De thema achtergronden die u bij ons kunt verkrijgen, zijn vrij divers. Zo hebben we achtergronden op basis van een kleurenmix, bakstenen, hout en nog veel meer.

Aanvullende producten op uw achtergronden

Naast achtergronden bieden we ook vele aanvullende studiofotografie producten aan. Dit gaat om producten op het gebied van verlichting, waaronder studiolampen of flitsbuizen. Maar ook om details te benadrukken en meer controle over de belichting te creëren. Dit kan o.a. met het gebruik van softboxen, fototenten, reflectieschermen en flitsparaplu’s

Studiofotografie naar hoger niveau tillen met onze studio accessoires

Met onze studio accessoires kunt u de aandacht op het onderwerp vestigen en de algehele visuele impact van beelden verhogen. Neem dus een kijkje binnen onze studio accessoires en ontdek met welke producten uw studiofotografie naar een nog hoger niveau getild kan worden. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.