Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Beauty dish & reflectoren 

Meer controle over uw fotobelichting creëert u gegarandeerd met een beauty dish of een van onze andere reflectoren. Vind hier de beste afmeting voor binnen uw fotostudio. Aangezien onze beauty dish reflectoren opvouwbaar zijn, kunt u ze ook gemakkelijk meenemen. Maar, mocht u dat niet willen is het voordeel dat u ze snel en gemakkelijk opzet. Naast de beauty dish reflector kunt u ook kiezen voor een andere (reflector) vorm. Ontdek hier meer over ons aanbod. 

(Opvouwbare) Beauty Dish Reflector 

Een beauty dish reflector is de perfecte keuze voor als u op zoek bent naar meer controle over uw belichting. De beauty dish reflector kan het best geplaatst worden op een positie iets boven en voor het onderwerp. Zo wordt de belichting op de beste manier afgesteld. 
Met een beauty dish maakt u het licht van uw flitser zacht en egaal. Maar u zult alsnog wat schaduw creëren. Deze licht combinatie is perfect voor portret- en modefotografie. Hierbij heeft men namelijk vaak het doel om een zachte, maar toch gerichte belichting te benadrukken. Uwcamera heeft verschillende opvouwbare beauty dish reflectoren in het assortiment. Dit verschil zit vooral in de afmetingen. De beschikbare afmetingen zijn 65 cm, 85 cm en 105 cm

Opvouwbaar of liever een vaste beauty dish reflector?

Onze beauty dish reflectoren zijn opvouwbaar, wat het ideaal maakt om makkelijk op te bergen en te vervoeren. Ook kunt u de apparatuur op deze manier snel en eenvoudig opzetten. 
Liever geen opvouwbare beauty dish? Uwcamera heeft ook vaste beauty dish reflector in de afmeting 40.5 cm in het assortiment.  

Andere reflectoren van Uwcamera

Naast onze beauty dish reflectoren hebben we ook een background reflector. Dit type reflector is erg nuttig voor een gelijkmatige en waaierachtige belichting. Onze standaard reflector heeft een diameter van 18 centimeter en is voorzien van een Bowens S-mount. Tot slot kunt u ook nog kiezen voor de Pro Paraplu Reflector. Deze reflector heeft een diameter van 15 cm en zorgt voor een lichtbundel spreiding van 110 graden. 

Bekijk ook onze andere studiofotografie producten 

Naast beauty dish en reflectoren hebben we diverse andere producten voor studiofotografie. Zo kunt u bij UwCamera ook terecht voor octaboxen, softboxen, hexadecagoon softboxenoctadecagon softbox, flitsparaplu’s, snoots, achtergronden, achtergrondhouders, LED-sticks, LED-lampen, lampen en flitsbuizen, lampstatieven en grijskaarten. Met deze producten kunt u uw studiografie zo professioneel mogelijk beoefenen. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.