Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Studioflitsers en lampen 

Bent u uw fotostudio aan het professionaliseren? Dan zijn studioflitsers en lampen onmisbaar. Ook kun je ze perfect combineren. Meer weten over de toegevoegde waarde van de producten? 

Wat is een studioflitser? 

Met een studioflitser wordt er een kortstondige, intense uitbarsting van licht gecreëerd. Studioflitsers kunnen zeer helder licht produceren. Hierdoor kunnen fotografen met kleinere diafragma’s te werk gaan en wordt er een betere scherpte gevormd. Dit is vooral nuttig voor het vastleggen van scherpe beelden met veel details. 

Combineer een studioflitser met een flitsparaplu

Een studioflitser wordt regelmatig gecombineerd met een flitsparaplu. Deze combinatie zorgt voor het verzachten en verspreiden van licht. Hierdoor wordt het effect op het onderwerp natuurlijker. Direct flitslicht vanuit een studioflitser kan hard zijn, vooral als het om portretfotografie gaat. Een flitsparaplu verspreidt het licht, waardoor het dan zachter en gelijkmatiger over het onderwerp valt. De studioflitsers in ons aanbod bevatten ook een opening voor de bevestiging van een flitsparaplu.

LED Studiolampen: essentieel in een fotostudio

Een LED lamp is ook onmisbaar in een fotostudio. De LED lampen in ons aanbod zijn allemaal dimbaar, dit kan met draaiknoppen van 5% tot 100%. De hoeveelheid Watt is per lamp verschillend. Al onze LED studiolampen zijn voorzien van een CE markering en dus goedgekeurd voor de Europese markt. 

Bestel uw studiofotografie producten bij Uwcamera

Naast studioflitsers en lampen bieden we ook andere studiofotografie producten aan. Dit gaat om producten op het gebied van verlichting maar ook studio-achtergronden. Maar ook om details te benadrukken en meer controle over de belichting te creëren. Dit kan onder andere met het gebruik van softboxen, fototenten, reflectieschermen en flitsparaplu’s

Met onze studio accessoires kunt u de aandacht op het onderwerp vestigen en de algehele visuele impact van beelden verhogen. Neem dus een kijkje binnen onze studio accessoires en ontdek met welke producten uw studiofotografie naar een nog hoger niveau getild kan worden. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.