Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Snoots 

Snoots zijn een populair hulpmiddel binnen studiofotografie, met als voornaamste doel het licht van een flitser of lamp te richten en te beperken. Ze worden vaak gebruikt om een specifiek deel van de scène of het onderwerp te verlichten, zonder dat het licht zich verspreidt naar de omgeving. Wilt u weten bij welke soort fotografie een snoot echt van toepassing is? En welke snoots wij aanbieden? Lees dan verder.

Hoe kan een snoot uw studio aanvullen?

Met het gebruik van een snoot creëert u meer controle over uw belichting. Het wordt gebruikt om het ontwerp meer uit te lichten. Dit is van belang bij bepaalde soorten fotografie, zoals portret- en productfotografie waarbij het onderwerp centraal staat. Door een snoot te gebruiken, benadrukt u nog sterker de focus op het onderwerp.

19 cm Standard Snoot

UwCamera heeft twee soorten snoots in het assortiment, waaronder de 19cm Standard Snoot. Deze snoot zorgt voor gebundeld en gericht licht. Dit product heeft een diepte van 19 cm met een opening aan de voorzijde. De opening heeft een diameter van 6 cm, en is voorzien van een honeycomb-grid. De snoot is van aluminium en heeft een Bowens aansluiting voor de bevestiging op de studioflitser of lamp. 

22cm Pro Snoot

De 22cm Pro Snoot heeft een diepte van 22 cm en een opening aan de voorzijde met een diameter van 8 cm. Verder is ook deze snoot voorzien van een Bowens aansluiting voor de bevestiging op de studioflitser. Het product is van aluminium gemaakt. De 22cm Pro Snoot is precies hetzelfde qua model als de 19 cm Standard Snoot, maar heeft alleen andere afmetingen.

Bekijk ook onze andere studiofotografie producten 

Naast onze snoots hebben we diverse andere producten voor studiofotografie. Zo kunt u bij UwCamera ook terecht voor fototenten, reflectieschermen, flitsparaplu’s, softboxen en nog veel meer. De overige accessoires vindt u terug in onze studio accessoires categorie. Met deze producten kunt u uw studiofotografie zo professioneel mogelijk beoefenen. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.