Filter

close
0
Onbeperkt
Hexadecagon-Softbox
Weergave:


Bezig met laden...

Hexadecagon Softbox

Bent u op zoek naar dat stukje extra controle over uw belichting in een fotostudio? 
Dat kunt u creëren met een van onze softboxen. Hoe dat precies kan, ontdekt u in dit artikel. Lees daarom snel verder!

De hexadecagon softbox: een ware toevoeging!

Hoe kan het dat die belichting zo veel beter is met het gebruik van een hexadecagon softbox? De hexadecagon softbox is voorzien van zestien hoeken. Door deze zestien zijden heeft het een perfect cirkelvormige uitstraling. Dit zorgt ervoor dat het licht op een zeer gelijkmatige en zachte manier verspreid wordt.  

Net als bij andere softboxen, bevat een hexadecagon softbox een diffuusdoek aan de voorkant. Deze doek verspreidt het licht dat van de flitser of continue lichtbron afkomstig is, waardoor harde schaduwen worden verzacht en het licht gelijkmatiger over het onderwerp wordt verspreid. De hexadecagon softbox kan bij diverse soorten studiofotografie gebruikt worden. Dat maakt het product erg multifunctioneel!

Hexadecagon vs. octadecagon softbox 

Naast de hexadecagon softbox kunt u ook voor de octadecagon softbox kiezen. Het verschil zit in het aantal zijden. De octadecagon heeft namelijk achttien zijden. Dit zorgt voor een nog dichtere benadering van een cirkelvormige uitstraling. Hierdoor wordt het licht nog subtieler en gelijkmatiger. 

Onze hexadecagon softboxen

We hebben diverse hexadecagon softboxen in het assortiment. Deze verschillen in omvang. Verder kun je ook nog kiezen voor een Honeycomb Grid. Hierdoor wordt het licht nog meer gericht en gefocust op het onderwerp. Deze monteer je op de hexadecagon softbox. 

Bekijk ook onze andere studiofotografie producten 

Naast de hexadecagon softbox hebben we diverse andere producten voor studiofotografie. Zo kunt u bij UwCamera ook terecht voor flitsparaplu’s, beauty dish en reflectoren, snoots, achtergronden, achtergrondhouders, LED-sticks, LED-lampen, lampen en flitsbuizen, lampstatieven en grijskaarten. Met deze producten kunt u uw studiografie zo professioneel mogelijk beoefenen. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.