Filter

close
0
Onbeperkt
Octadecagon-Softbox
Weergave:


Bezig met laden...

Octadecagon softbox 

De juiste belichting doet heel veel met een foto. Bij het gebruik van belichtingstechnieken kunt u namelijk grotendeels de sfeer en toon van de foto bepalen. Van heldere beelden tot donkere en dramatische scènes. Ontdek hier wat de octadecagon softbox met een studiofoto kan doen.

Waarom zou u voor een octadecagon softbox kiezen?

Naast het creëren van de sfeer kunt u met belichting ook onderwerpen accentueren. U kunt licht gebruiken om bepaalde aspecten van het onderwerp te benadrukken of om de aandacht af te leiden van minder gewenste delen. 

De octodecagon softbox staat ook wel bekend als de 18-zijdige softbox. Vanwege de vele zijden creërt u met de octodecagon softbox een subtiele en gelijkmatige verspreiding van licht. Dat zorgt uiteindelijk voor een prachtige studiofoto waar het onderwerp echt in uitspringt. Misschien bent u nog aan het experimenteren met de juiste belichting. Dan raden we zeker aan om de octadecagon softbox hierbij te gebruiken!

Bijpassend fotostudio materiaal

Wilt u meer focus op het onderwerp in plaats van verspreiding van de belichting? Plaats dan ook een Honeycomb Grid op de octadecagon softbox. Verder is het aan te raden om uw fotostudio te voorzien van een flitsparaplu. Door ook nog voor een reflectiescherm te kiezen kun je de schaduwen verzachten.   

Onze octadecagon softboxen 

U kunt uit verschillende octadecagon softboxen kiezen bij UwCamera. Het verschil zit in de afmetingen. De octadecagon softboxen zijn verkrijgbaar vanaf 90 cm tot 180 cm. De Honeycomb Grids zijn er in de afmetingen 90 cm, 120 cm en 140 cm

Bekijk ook onze andere studiofotografie producten 

Naast de octadecagon softbox hebben we diverse andere producten voor studiofotografie. Zo kunt u bij UwCamera ook terecht voor beauty dish en reflectoren, snoots, achtergronden, achtergrondhouders, LED-sticks, LED-lampen, lampen en flitsbuizen, lampstatieven en grijskaarten. Met deze producten kunt u uw studiografie zo professioneel mogelijk beoefenen. Heeft u nog advies nodig of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.